misina

  • Kalkan Tandır
  • Kalkan Tandır

Kalkan Tandır

>

Kalkan Balığı: Beyaz lop etli, lezzetli bir balık.
Tandır: Geleneksel Türk Mutfağının kendine has ocaklarında gerçekleştirilen kısık ateşli uzun süreli yemek pişirme yöntemi.
Misina: İstanbul’un önde gelen deniz ürünleri restaurantlarından biri.
Kalkan Tandır: Misina’nın özel yemeklerinden. Tadını anlatmak mümkün değil ancak tadarsanız anlayabilirsiniz lezizliğini..

Günlük olarak gelen özenle seçilmiş taze Kalkanlar iyice temizlenir. Yine özel doğal zeytinyağıyla ızgaraya atılır. Izgara üzerinde uzun sürede yavaşça pişirilir. Bu yemeğin kahramanları da Misina’nın deneyimli, mahir, işine aşık aşçılarıdır. Eşsiz mezelerle birlikte servis edilir.

Siz de Kalkan Tandır’ı tatmak isterseniz ki; istemelisiniz, sizi de Misina’ya bekleriz.

  • İçeriği Paylaş
reservation-banner

Misina Rezervasyon Sistemi

Masanızı Hemen Ayırtın

  • Açılış ve Kapanış Saatlerimiz
  • Haftanın Her Günü Saat : 10:00 - 02:00

+90 850 532 0303

Rezervasyon