misina

  • Tuzda Balık
  • Tuzda Balık

Tuzda Balık

>

Balığın kendi öz suyunu kaybetmeden pişirildiği farklı bir yöntemdir, Tuzda Balık.
Özel harman tuz kalkanıyla fırınlanan balıklar; lokum kıvamında, sulu, lezzetli birer yemeğe dönüşür.

Misina’nın yorumuysa bu farklılıkta yeni ufuklar açar.

Mesleğinin aşığı ve ustası aşçıların müşfik ellerinden çıkar. Günlük olarak tedarik edilen, taze, özenle seçilmiş Lahos, Sinarit veya Levrek’lerden bambaşka tatlar oluşturulur.

“Tuzda Balık”, sizi, daha önce hiç tatmadığınız bir lezzetle buluşturmak için Misina Balık Restaurantları’nda sizleri bekliyor.

  • İçeriği Paylaş
reservation-banner

Misina Rezervasyon Sistemi

Masanızı Hemen Ayırtın

  • Açılış ve Kapanış Saatlerimiz
  • Haftanın Her Günü Saat : 10:00 - 02:00

+90 850 532 0303

Rezervasyon