>
Baby Ahtapot, direkt ızgarada özel bir oran ile pişirilerek muhteşem sosu ile servis edilir.
Ahtapotun etinin sert olmaması için genelde döverek yumuşatıldığı sanılır ama gerçekte özel şartlarda yapılan dondurma ve çözme işlemiyle elde edilir istenilen yumuşaklık.
"Baby Ahtapot Izgara"da dikkat edilmesi gereken bir diğer husus ise pişirme süresidir. Örneğin kümes hayvanları ve sığır etlerinin pişirilme işleminde, yumuşama ile pişirme süresi doğru orantılıdır. Ancak, ahtapot uzun süre pişirildiği zaman sertleşir. 1 kg ağırlığındaki ahtapotun pişirme süresi ortalama 30 dk. iken, 300-400 gr ağırlığındaki daha küçük ahtapotlar ise 15-20 dakika pişirilmelidir.
Ahtapot pişirme ustalığını ve muhteşem sosun yarattığı farkı, buyurun gelin Misina Balık Restaurantları'nda "Baby Ahtapot Izgara" ile deneyimleyin.
Misina Rezervasyon Sistemi