misina

  • Lakerda Kalbi
  • Lakerda Kalbi
  • Lakerda Kalbi

Lakerda Kalbi

>

Son 15 yılın lakerda için en uygun, yağlı ve diri Poyrazköy toriklerini geleneksel yöntemlerle işleyen Misina Balık, deneyimli damakların unuttuğu, genç kuşakların ise tanıma fırsatı bulamadığı bu iddialı lezzeti şimdi tekrar gün yüzüne çıkartıyor. En iyi torikler, Misina tarafından satın alınır, uzman şefleri tarafından lakerda olarak işlenir ve takoz tabir edilen en sert kısımları özel ambalajlarda şoklanır. Tümüyle siyah kısımlarından arındırılmış, lokum gibi parçalar halinde sunulan Misina’nın lakerdaları, kıvamında tuz oranıyla kendini ayrıştırır. Işık yansıdığında, üzerinde iyi bir lakerdada bulunması gereken meneviş yansımaları adeta bir kalite tescili gibi göze de hitap eder. Misina’nın bu yılki lakerdalarını çiğnemeye bile gerek yok. Onu dil ile damak arasında ezmek, olağanüstü lezzetine ulaşmak için yeterli.

  • İçeriği Paylaş
reservation-banner

Misina Rezervasyon Sistemi

Masanızı Hemen Ayırtın

  • Açılış ve Kapanış Saatlerimiz
  • Haftanın Her Günü Saat : 10:00 - 02:00

+90 850 532 0303

Rezervasyon