>
Bilen bilir, “Paella” Ä°spanyol ulusal yemeÄŸidir. Bu yemekte kırmızı etten, beyaz ete; sebzelerden deniz ürünlerine çeÅŸitli malzemeler, pirincin ev sahipliÄŸinde bir araya gelir. Az bilineni, paellanın onlarca çeÅŸidinin olduÄŸudur.
Türkiye’de artık yeni bir çeÅŸidi mevcut bu aÅŸkın yemeÄŸin: “Misina Deniz Mahsullü Paella”. Misina’da sizin için özenli bir paella tarifi hazırladık ve deniz mahsulleri ile donattık.
Size bir de püf noktası sunalım: Ä°spanyollar “Ä°yi bir paella 19 dakika piÅŸirilmeli, 20. dakikada dumanı üzerindeyken yenmeli” der…
Bizim amacımız bu spesiyalimizi tadanların bu sözün üzerine “Ä°yi bir paella, Misina Balık Restaurantları’nda yenir” diyebilmesini saÄŸlamak.
Afiyet olsun…
Misina Rezervasyon Sistemi