>
Bilen bilir, “Paella” İspanyol ulusal yemeÄŸidir. Bu yemekte kırmızı etten, beyaz ete; sebzelerden deniz ürünlerine çeÅŸitli malzemeler, pirincin ev sahipliÄŸinde bir araya gelir. Az bilineni, paellanın onlarca çeÅŸidinin olduÄŸudur.
Türkiye’de artık yeni bir çeÅŸidi mevcut bu aÅŸkın yemeÄŸin: “Misina Deniz Mahsullü Paella”. Misina’da sizin için özenli bir paella tarifi hazırladık ve deniz mahsulleri ile donattık.
Size bir de püf noktası sunalım: İspanyollar “İyi bir paella 19 dakika piÅŸirilmeli, 20. dakikada dumanı üzerindeyken yenmeli” der…
Bizim amacımız bu spesiyalimizi tadanların bu sözün üzerine “İyi bir paella, Misina Balık Restaurantları’nda yenir” diyebilmesini saÄŸlamak.
Afiyet olsun…
Misina Rezervasyon Sistemi