Başlangıçlar
Başlangıçlar
Başlangıç (Kuver)
Başlangıç (Kuver)
Su, Ayvalık yeşil zeytin,salatalık turşu, sızma zeytinyağı, sarımsaklı ekmek, mısır ekmeği, ekmek çeşitleri, Çay ve Kahve Servisi
120 TL
Domates Çorbası
Domates Çorbası
Garsona sorun lütfen.
220 TL
Ahtapot Çorbası
Ahtapot Çorbası
Beybi ahtapot, biber, domates, tereyağı, soğan, sarımsak, deniz tuzu, karabiber
450 TL
Balık Çorbası
Balık Çorbası
Balık eti, Az Sarımsak, Kuru Soğan, Havuç, Patates, Maydanoz, Kereviz, Sızma Zeytinyağı, Limon tuzu, Özel baharatlar.
320 TL
Özel Deniz Kabukları Çorbası (Güveçte)
Özel Deniz Kabukları Çorbası (Güveçte)
Balık eti, Karides, Aquvades, Ahtapot, Midye, Şarap sosu, Domates, Az Sarımsak, Sızma Zeytinyağı, Özel baharatlar.
680 TL
Beyaz Peynir
Beyaz Peynir
İlkbahar aylarında toplanan bahar sütlerinden (%85 Koyun ve Keçi, %15 İnek)  Geleneksel yöntemlerle işlenip, sadece şirden mayası ve deniz tuzu kullanılarak üretilmiştir
145 TL
Yunan Sepet Peyniri
Yunan Sepet Peyniri
Sepet Peyniri, Zengin doğal kaynaklardan elde edilen taze inek sütü, doğal organik mayalarla özenle işlenerek Sepet Peyniri'nin kendine özgü karakteristik özelliklerini kazanır.
195 TL
Saganaki Pane
Saganaki Pane
Organik mayalarla hazırlanmış, Saganaki Peyniri, Bal, Yumurta sarısı, Beyaz un, Susam ve Sızma Zeytinyağı içerir.
210 TL
Saganaki Peyniri Güveçte
Saganaki Peyniri Güveçte
Saganaki peyniri koyun, keçi veya inek sütünden yapılmaktadır ve sütün tazeliği oldukça önemlidir. Peynir, organik mayalarla hazırlanır ve özellikle sütün pH seviyesinin düşük olmaması gerekir.
340 TL
Izgarada Ayvalık Keçi Peyniri
Izgarada Ayvalık Keçi Peyniri
Ayvalık'ın yerel üreticilerinden elde edilen %100 keçi sütünden, şirden mayası kullanılarak yapılan Ayvalık Keçi Top Peyniri, sert dokulu ve hafif tuzlu olup yoğun bir lezzet profiline sahiptir.
195 TL